how do I get the board only without the "wrapper"

Talk to your hearts content.....but keep it sweet! No record sales, live events listings or ebay labba labba.

Moderator: B&F Moderator

how do I get the board only without the "wrapper"

Postby benja » Mon Nov 29, 2004 6:46 pm

you know how on the last board you could just go to:

http://www.bloodandfire.co.uk/phorum/list.php?f=1

and it would show only the board?

How do you do that here?
benja
 
Posts: 634
Joined: Mon Nov 29, 2004 6:37 pm
Location: Chi town

Postby BMC » Mon Nov 29, 2004 6:50 pm

I don't think that's possible here, benja.
BMC
 
Posts: 3256
Joined: Mon Nov 29, 2004 4:24 pm
Location: Netherlands

Postby giab » Mon Nov 29, 2004 6:51 pm

do you mean without the links on the left hand side ?
giab
 
Posts: 1134
Joined: Mon Nov 29, 2004 5:50 pm
Location: Waitakere, Nu Zilund

Postby Ekki » Mon Nov 29, 2004 7:16 pm

All those fire on the left side is making me nervous :oops:

It's possible on the trojan board to get the forum without the wrapper, so it should be possible here too :!: :?:

Please let us know how to do it :idea:
Ekki
 
Posts: 1594
Joined: Mon Nov 29, 2004 6:18 pm

Postby steve » Mon Nov 29, 2004 7:18 pm

Sorry guys...

The way Ive built the site means this is not an easy thing to do.

dont be nervous,, they wont bite :)

Cheers
Steve

Steve Richardson - Blood and Fire Web Developer
steve
Site Admin
 
Posts: 86
Joined: Tue Jun 22, 2004 9:36 pm

Postby giab » Mon Nov 29, 2004 7:20 pm

I don't know about that Steve
That Merchandise link is giving me really dirty looks
giab
 
Posts: 1134
Joined: Mon Nov 29, 2004 5:50 pm
Location: Waitakere, Nu Zilund

hmmmm

Postby benja » Mon Nov 29, 2004 7:23 pm

Well, Mr. Steve, the reason I ask is that it allows a little more space, especially when you're on a computer at work with cheap LCD and low resolution.

Even if it's ugly, you can tell us mate!
http://www.algoriddim.org
benja
 
Posts: 634
Joined: Mon Nov 29, 2004 6:37 pm
Location: Chi town

Postby giab » Tue Nov 30, 2004 4:35 am

i see what u mean benja
I'm checking from my laptop at home, & those links take up 1 third of the screen !
makes this very difficult to use
giab
 
Posts: 1134
Joined: Mon Nov 29, 2004 5:50 pm
Location: Waitakere, Nu Zilund

Postby giab » Tue Nov 30, 2004 4:36 am

i see what u mean benja
I'm checking from my laptop at home, & those links take up 1 third of the screen !
makes this very difficult to use
giab
 
Posts: 1134
Joined: Mon Nov 29, 2004 5:50 pm
Location: Waitakere, Nu Zilund

Postby benja » Tue Nov 30, 2004 5:28 am

yep, I just looked at the code and it definately isn't as easy as last time with the frames... let me keep digging....
http://www.algoriddim.org
benja
 
Posts: 634
Joined: Mon Nov 29, 2004 6:37 pm
Location: Chi town

Postby rez » Thu Dec 02, 2004 6:21 pm

its not a separate frame so it can't be done I'm afraid....
rez
 
Posts: 1651
Joined: Thu Dec 02, 2004 6:03 pm
Location: Ireland

Postby tim p » Thu Dec 02, 2004 6:26 pm

I have a 14" screen at work and it takes up a third of a page on that too.

I'm not sure if it would be a good idea to move all the links to the top but the size they take up could definitely be reduced.






.
tim p
 
Posts: 1497
Joined: Tue Nov 30, 2004 2:29 pm
Location: London N7

Postby Anonymous » Thu Dec 02, 2004 6:46 pm

Don't know about the wrapper, but here's a top rapper to keep you going:

Image

Respect

Gordon
Anonymous
 

Postby Anonymous » Thu Dec 02, 2004 6:51 pm

Can't forget the homegrown either:

Image

Respect

Gordon
Anonymous
 

Postby tim p » Thu Dec 02, 2004 7:20 pm

Rodney P again, with Keith Lawrence and Mistah Brown.

Image
tim p
 
Posts: 1497
Joined: Tue Nov 30, 2004 2:29 pm
Location: London N7


Return to General discussion

Who is online

Users browsing this forum: dan i dubdub, Yahoo [Bot] and 12 guests